Wat zijn couponcodes?

U zult tijdens het winkelen twee hoofdcategorieën van online promoties tegenkomen. Een daarvan is de ‘kortingscode’, ook wel de ‘promotiecode’ genoemd en een andere is een ‘alleen link’-promotie. Elk van deze opties kan door online verkopers als promotie worden aangeboden.

Hoe wissel ik een “gekoppelde” kortingsbon of product in?

Deze bevatten geen echte couponcode en moeten worden geactiveerd via de speciale link. Je krijgt de korting na het klikken op deze link (die je naar de online winkel brengt) en krijgt de korting als je uitcheckt.

Hoe verzilver ik een kortingsbon?

Het kan verschillen van de ene handelaar tot de andere. Er zijn een aantal verschillende plaatsen waar de couponcode kan worden ingevoerd. In sommige gevallen kan de kortingscode in het winkelwagentje zelf worden ingevoerd.

Op andere momenten moet de kortingsbon worden ingevoerd op de bestelbeoordelingspagina net vóór het afrekenen. Blijf de eerste keer dat u iets koopt op een website uitkijken in het gedeelte ‘Verzenden’.

Wat als ik geen plaats zie om de code te plaatsen?

Raadpleeg de pagina met veelgestelde vragen (veelgestelde vragen) van de website. Dit is meestal te vinden op de pagina “klantenservice”. Als u het niet op de site zelf kunt vinden, belt u en vraagt ​​u de verkoper hoe de couponcodes op hun website moeten worden gebruikt.

Hoe weet ik of een ‘kortingscode’ werkt?

De verkoper zal meestal een pagina hebben waarop het bedrag dat u in rekening wordt gebracht wordt aangegeven, het bedrag dat wordt verdisconteerd na het indienen van uw kortingscode en eventuele verzendkosten. Al deze details kunnen op een bestelpagina worden weergegeven voordat u goedkeuring van de kosten indient. Als u de korting niet ziet bij het invoeren van de couponcode op de beoordelingspagina, plaatst u de bestelling niet.

Hoe weet ik of een “gekoppelde promotie” werkt?

Meestal brengt een gelinkte promotie u rechtstreeks naar het product zelf dat wordt gepromoot tegen een speciale prijs of naar de pagina die reclame maakt voor uw korting. Als dit niet het geval is, zoek het dan op de bestelpagina voordat u de transactie als aankoop accepteert.